Sportovní fanoušci prožívají dlouhodobou existenciální krizi, kdy jsou živé hry, zápasy a závody v současné době vypnuty. ESports však vyplňuje živou sportovní prázdnotu a tento víkend si můžete naplnit druhou splátku oficiální virtuální Grand Prix F1.

V neděli 5. dubna se v závodě Virtual F1 Grand Prix uskuteční druhý závod, na kterém budou vidět současní jezdci Formule 1, Charles Leclerc, Alex Albon, George Russell, Lando Norris a Nicholas Latifi, kteří to vyrazí s dalšími slavnými kovbojskými kokpity. Patří mezi ně bývalý řidič F1 Johnny Herbert a anglický vítěz Světového poháru v kriketu Ben Stokes.

Nedělejte si však starosti s tím, že profesionální jezdci F1 závodí do západu slunce, protože „nastavení hry bude nakonfigurováno tak, aby povzbudilo konkurenční a zábavné závody“.

Řidiči budou závodit v sociálně přijatelné vzdálenosti od domova pomocí oficiální konzolové hry F1 2019.

Budou lezení do virtuálních sedadel svých vozů F1 na okruhu Albert Park v australském Melbourne (tento víkend ve skutečnosti označuje oficiální kalendář F1 ve Vietnamu Grand Prix, ale tento zbrusu nový silniční okruh v Hanoji do roku 2020 není ‚ t k dispozici v edici 2019 hry).

Reckone, můžeš dělat lépe než profesionální řidiči? Dokažte to svou vlastní kopií F1 2019.

Dnešní nejlepší nabídky F1 2019150 hodnocení zákazníků Amazonu ☆☆☆☆☆ F1 2019 Anniversary Edition PCCDKeys $ 11.19Zobrazit dohoduF1® 2019GamersGate 59,99 $Zobrazit dohoduF1® 2019 Fanatický 59,99 $Zobrazit dohoduF1 2019 Anniversary Edition -… Newegg $ 59,99 Zobrazit obchodZobrazit více nabídekZkontrolujeme každý den za nejlepší ceny 130 milionů produktů

Kdy je druhá F1 Esports Virtual Grand Prix?

Virtuální cena F1 Grand Prix se bude konat v neděli 5. dubna a závod bude startovat 20:00 BST (15:00 EDT, 12:00 PDT).

Závod bude trvat přibližně 1 hodinu 30 minut, s 28 koly okruhu, které mají být spuštěny.

Poté, od 21:30 BST (16:30, EDT, 13:30, PDT) se bude konat druhý závod s hráči esportu za virtuálním kolem.

Jak sledovat virtuální Grand Prix F1

Existuje celá řada způsobů, jak můžete sledovat virtuální F1 Grand Prix. Bude k dispozici pro přímý přenos na kanálech Formule 1, Twitch (které jsme vložili výše) a na Facebooku, plus budete moci sledovat prostřednictvím různých mezinárodních vysílacích partnerů Formule 1, včetně Sky Sports F1 a Sky Sports Main Event. ve Velké Británii.