Xiaomi Mi 10 globální zahájení akce je dnes, za pouhých pár hodin, takže lidé, kteří se zajímají o telefon od jeho čínského zahájení v únoru, se brzy dostanou k opětovnému odhalení sluchátka, kompletní s globální dostupností a cenou.

Očekáváme, že uvidíme telefony Xiaomi Mi 10 a Mi 10 Pro, ale pravděpodobně se bude i více předvádět, protože se událost nazývá „Xiaomi New Product Launch“, díky níž bude znít jako by mohlo být více. Možná uvidíme Mi Band 5, Xiaomi Mi Watch, nějaké klapky na uši nebo novou sadu inteligentních domů.

Zatímco v Číně již byly telefony odhaleny, takže víme, jaké jsou jejich specifikace a funkce (o kterých si můžete přečíst zde), globální ceny, dostupnost a jakékoli změny stojí za to zjistit.

Uvedení produktu Xiaomi Mi 10 nebo „uvedení nového produktu“ na trh bude zahájeno 27. března, dnes ve 14:00 SEČ / 13:00 GMT / 9:00 ET / 6:00 PT, a nebylo snadné sledovat.

Jak sledovat živý přenos události Xiaomi Mi 10

Můžete sledovat přímý přenos Xiaomi Mi 10 na kanálu YouTube Xiaomi, kde již bylo video zveřejněno, což můžete vidět níže. Je naplánováno začít hodinu před začátkem akce „oficiálně“.

Nebojte se, nemusíte se dostat do počítače nebo telefonu o hodinu dříve a cokoli se stane v této zahřívací hodině, nebude zahrnovat žádné důležité uvedení produktu na trh. Skutečně zajímavé věci se začnou zobrazovat, jakmile událost správně začne.

Zde si můžete prohlédnout živý přenos Xiaomi Mi 10:

  • Redmi K30 Pro oznámila – ale viděli byste to jako variantu Xiaomi Mi 10?